Music Unlimited

 

Music Unlimited is de naam van Sony's online muziek streaming dienst. In 2012 werd deze Sony muziek dienst ook beschikbaar gemaakt voor Nederlandse Sony gebruikers.

Sony heeft reeds meer dan 10 miljoen nummer verzameld in Music Unlimited (maart 2012) die je via verschillende apparaten kunt benaderen. Je kunt met een Sony smartphone en de Music Unlimited app muziek beluisteren, maar ook met een Sony tablet, Playstation of Sony smart TV. Ook biedt Music Unlimited een cloud service waarbij je favoriete muziek over al je apparaten gesynchroniseerd kan worden. Onder andere de muziekmaatschappijen Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group en EMI Music bieden stellen hun muziek beschikbaar via Music Unlimited.

Je kunt Music Unlimited gratis uitproberen en als het bevalt kun je er een abonnement op nemen. Er is op dit moment een basisabonnement, waarbij heb je toegang hebt tot reclamevrije radiostreams en een uitgebreider abonnement, waarbij je ook losse nummers kunt luisteren en zelf afspeellijsten kunt samenstellen.

 

Overigens heb je niet per se een Sony product nodig om gebruik te maken van Music Unlimited. Er is een Music Unlimited Android app en ook een iOS app, waardoor je dus ook met een iPhone gebruik kunt maken van Music Unlimited.

 

kijk hier voor meer informatie van Sony zelf over Music Unlimited