Sony Xperia Sola

Gratis Sony Xperia Sola met 2 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Sony Xperia Sola beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

Stel hier je eigen Sony Xperia Sola abonnement samen

Sony-Xperia-Sola 01

Gratis Sony Xperia Sola met 1 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis Sony Xperia Sola beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

Stel hier je eigen Sony Xperia Sola abonnement samen


  

Losse Sony Xperia Sola zonder abonnement

Wil je een Sony Xperia Sola simlockvrij kopen? Kijk bij deze webshops voor een goedkope Sony Xperia Sola.

belsimpel-logo studentmobiel typhone


 

 

 

 

Sony Xperia Sola Review

Een smartphone met bedienen zonder deze aan te raken. Het kllinkt als toekomstmuziek, maar in 2012 zal dit al werkelijkheid zijn. Sony brengt namelijk in de loop van 2012 een smartphone op de markt met een 'floating touch' scherm. Met dit touchscreen hoef je het scherm niet aan te raken, maar kun je browsen door je vinger boven het scherm te bewegen. Sony zal Sony niet zijn als het ook nog eens een fantastisch design heeft weten te maken. In deze Sony Xperia Sola review lees je alles over deze innovatieve Sony telefoon.

 

Floating Touch van Sony

Deze functie, waarbij je het toestel kunt bedienen door met je vingers boven het scherm te bewegen in plaats van op het scherm te drukken, is vooralsnog alleen beschikbaar op je browser, dus alleen bij het internetten. Dit komt omdat het  Android besturingssysteem deze functionaliteit nog niet ondersteunt. Sony heeft de browser aangepast zodat je de nieuwe techniek alvast kunt testen tijdens het surfen op internet.

 

Hardware en software Sony Xperia Sola

Maar deze technologie is natuurlijk de enige reden, waarom je de Xperio Sola zou moeten kopen. De specificaties zijn namelijk prima, voor dit nieuwe Sony toestel. Een 1 GHz dual-core processor en 512 MB RAM geheugen is prima voor het Android 2.3 besturingssysteem. Sony heeft een update naar Android 4 beloofd, maar het is nog niet bekend wanneer deze uitgerold zal worden.

 

Aan boord van deze telefoon zitten alle zaken die je verwacht van een mid-end Android gsm. Zo heb je de beschikking over de 5,0 megapixel camera, die zoals het Sony betaamt, weer uitstekend functioneert. Opvallend om te benoemen is dat deze telefoon geen frontcam heeft. Voor veel gebruikers zal dit absoluut geen probleem zijn, maar als je een frontcam wenst adviseren we je om een andere Sony of Android telefoon te kopen. Ook kun je het geheugen uitbreiden met een microSD kaart, als je niet genoeg hebt aan de 8 GB geheugen.

 

Sony Xperia Sola aanbiedingen

Sony heeft expres een mid-end toestel gemaakt met de nieuwe aansturings-technologie. Hierdoor blijft de Xperia Sola betaalbaar. Je betaald niet voor functionaliteiten die je toch niet gebruikt, of die absoluut niet nodig zijn voor normaal gebruik, wat het leeuwendeel van de gebruikers ook van plan is.


Op deze webpagina vind je alle Xperia Sola aanbiedingen. Te starten met de abonnementen met een 1-jarige contractduur. De goedkoopste 1-jaars abonnementen met gratis Xperia Sola vind in het bovenste blok. In het middelste blok vind je de goedkoopste abonnemente met een looptijd van 2 jaar waarbij je de Sola gratis krijgt. Wellicht vind je de abonnementskosten hiervan te oog en opteer je voor een goedkoper abonnement waarbij je bijbetaald voor deze Sony smartphone. Klik dan verder om de vergelijking van alle abonnementen met de Sony Xperia Sola te zien.

 

Als je een losse Xperia Sola wilt kopen dan kan dat ook. Klik op de links van de online shops in het derde blok om de prijzen te vergelijken. Je kunt kiezen uit een witte Sony Xperia Sola, of een zwart model.

 

Specificaties

Specificaties Sony Xperia Sola

Afmetingen (hxbxd in mm)

116 x 59 x 9.9

Gewicht (gram)

107

Gesprekstijd

 

Batterij

1320 maH

Processor

NovaThor U8500, Dualcore 1 GHz CPU

Intern geheugen 512 MB RAM, 8 GB Opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar
Scherm 3.7 inch floating touch touchscreen
Schermresolutie 854 x 480 pixels
Camera resolutie (MPix) 5,0; geen frontcamera
Besturingssysteem Android 2.3, geplande update naar Android 4.0
Media MP3 & video mediaspeler, FM-radio met RDS
Mobiele verbinding 2G, 3G,GPRS, HSDPA,
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 2.1
USB ja, MicroUSB 2.0
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de Sony Xperia Sola, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Sony Xperia Sola!